Design dit eget anneks
RODAM Home


Design dit eget anneks efter dine ønsker og behov med RODAM Home

Design dit eget anneks og giv det et personligt præg, mens du samtidig udnytter anneksets placering på sommerhusgrunden optimalt, og får dejligt sollys ind gennem de store vinduespartier. RODAM Home har gjort det nemt for dig at designe et anneks der passer til dine behov, din familie og dit sommerhus liv. Et anneks kan hjælpe dine venner og deres børn med at overnatte i sommerhuset, du kan have mere familie på besøg i længere tid eller du kan skabe et rum, hvori dine teenagebørn kan få deres egen hule og have lyst til at tage med i sommerhuset.

Mulighederne er mange og RODAM Home har designet et anneks grundmodul du kan tilpasse efter dine ønsker og behov, i bæredygtige materialer og skandinavisk moderne design. Læs om mulighederne her på siden og design dit eget anneks.


Vælg størrelsen på dit anneks

Når du skal designe dit eget anneks, skal du først vælge størrelsen på annekset. Vi har fire grundmodul størrelser som du kan se forneden. Klik og vælg hvilket du vil se nærmere på. Se indretningen under hver model.


Design dit eget anneks med RODAM Home anneks på 26 m2

RODAM Home 01 | 26 m2

Lav dit eget anneks design på baggrund af RODAM Homes mindste, men meget veludnyttede, anneks model. RH 01 modellen har hems, som er oplagt mulighed for soveplads og desuden et stort rum, der både kan laves til soveplads, eller kontor og stue. Måske et atelier? Den lille anneks model er velegnet til et overnattende kæreste par eller den lille familie.

Anneks på mellem 30 - 40 m2 lavet af RODAM Home

RODAM Home 02 | 33 m2

Den mellemstore anneks model RODAM Home 02 har til forskel for den mindste model to værelser, foruden hems, bad og toilet. Dette betyder at der reelt set er plads til 5-6 overnattende gæster, men man kan også lave en fælles stue i det ene rum og stadig have plads til 3-4 overnattende. RH 02 er velegnet til familier med flere børn.


Rodam Home anneks 03 på 38 m2

RODAM Home 03 | 38 m2

Sæt dit eget præg og design dit eget anneks udfra RODAM Home 03 anneks modellen. Annekset er stort og rummer toilet med bad, hems oplagt til sovepladser, et lille og et stort værelse. Al denne plads gør det muligt at overnatte op til 6-7 personer, hvis man bruger al pladsen til opredning. Man kan også udnytte det store værelse og indrette det med arbejdsplads og fælles bord eller stue. En stort anneks med rum og plads til at en familie kan opholde sig hér med mange overnatninger.

Design dit eget anneks med RODAM Home anneks moduler

RODAM Home 04 | 44 m2

RODAM Home 04 er med sine 44 m2 det største af de anneks modeller vi har. Det består af to rum, hems og toilet med bad. Det ene rum er mindre, og oplagt til soveværelse, mens det andet er meget stort og kan bruges på et utal af måder – opholdsrum/ alrum, spisebord, stue eller arbejdsplads. Rummet kan sagtens huse flere funktioner samtidig. Hemsen har ovenlysvindue til stjernekig. RH 04 har to udgangsdøre, store vinduer og kan med tilkøb af terrasse og etablering af tekøkken, bruges som sommerhus alene.


Design dit eget anneks

Design dit eget anneks med flere muligheder for tilvalg

Nedenfor ses en oversigt over de tilvalg du kan vælge at supplere dit anneks med. Du kan vælge dem til og fra i alle mulige kombinationer og på denne måde kan du få dit eget anneks design, der passer til din stil og behov.


Design dit eget anneks

Terrasse

Som et ekstra tilvalg til det oprindelige RODAM Home anneks modul, tilbyder vi terrasse. Design dit eget anneks med en terrasse lavet af naturtræ. Denne giver anneksets beboere mulighed for at bruge annekset som en lille feriehytte, og man kan som anneksbeboer vælge at få lidt tid for sig selv, ved at slikke sol på egen terrasse fremfor at skulle bruge sommerhusets fælles terrasse hele tiden.


Malet anneks

Som udgangspunkt kommer vores anneks i naturtræ. Men ønsker du at give det en anden farve – kan du få annekset malet. Flere sommerhuse er i forvejen malet sorte, og med et sort malet anneks passer det måske bedre til dit sommerhus design og dets grund.


Tagtype

I vores standard anneks grundmodul har vi lavet et design, der hvis du vælger trætag i sort eller naturfarve, får indbygget tagrenderne i undertaget. Det betyder at tagrenderne slet ikke er synlige udefra. Så vælger du trætag fremfor ståltag til dit anneks – får du usynlige tagrender.


Varmepumpe

Vores annekser er udenpå beklædt med svanemærket Thermowood i fyr fra nordiske skove, og indenunder har de en grundig isolering. For at holde annekset varmt har du brug for en opvarmningskilde, og vi tilbyder du kan vælge at få installeret en varmepumpe. En varmepumpe er et gængst valg til anneks opvarmning – den er både klimavenlig og økonomisk.


Køkken

Som udgangspunkt har alle RODAM Home annekser toilet og bad, og vores store modeller er velegnede til at mange mennesker overnatter i flere døgn. Har du sådanne behov er det værd at vide, at du i dit anneks design kan tilføje et lille køkken. På denne måde kan to familier leve side om side i lang tid, og dele alle de gode fælles oplevelser, samtidig med man kan trække sig lidt hvis der er behov for det.


design dit eget anneks

Vælg badeværelses fliser

Da RODAM Home annekser kommer med toilet og bad, giver vi vores kunder muligheden for selv at have indflydelse på badeværelses designet da man kan vælge farven på sine fliser efter ens smag. Vores badeværelser kommer med store Steni plader på vægge og loft. De er som udgangspunkt hvide, men du kan selv vælge en anden farve på dem, der passer til stilen i dit anneks.

Design dit eget anneks efter dine behov, ønsker og drømme

Design dit eget anneks – hvad koster det?


Prisen afhænger af tilvalg

RODAM Home har sørget for at optimere byggeprocessen og få aftaler med de rigtige bygge partnere – så vi kan tilbyde et arkitekttegnet, funktionelt anneks til en rimelig pris. Denne er afhængig af hvilken størrelse af anneks du er interesseret i og de tilvalg du evt. måtte have. Det kunne være tilvalg i form af terrasse, malet facade eller ståltag.


Få et anneks gratis

Store sommerhuse lejes nemmere ud, og kan tage en større lejeindtægt. De er mere attraktive for udlejning eftersom to par med børn, eller måske tre vennepar kan leje sommerhuset og være i det samtidig. Sommerhuse med anneks tilknyttet er populære til udlejning, da de appellerer til flere målgrupper. Den ekstra lejeindtægt kan betale dit anneks, som du så samtidig kan nyde når du er i sommerhus.


Skal du have hjælp til dit anneks design?

Arkitekt Rasmus Rodam fra Rodam Home rådgiver ved design af anneks til sommerhuse

RASMUS RODAM

Arkitekt MAA & partner RODAM Home

Hvordan udnytter du bedst annekset til at få solskin ind i det? Hvad med opbevaringspladsen? Hvordan placeres annekset optimalt på din grund? Hvor stor terrasse anbefales at bygge til?

Rasmus kan hjælpe dig – kontakt ham for en uforpligtende snak.