Om RODAM Home


RODAM Home er ekspertise indenfor arkitektur, byggeri og bæredygtighed

Folkene bag RODAM Home er Anders Hjortnæs, Henrik Sørensen og Rasmus Rodam og de har hver især mange års erfaring indenfor byggebranchen med hver deres ekspertise områder – tilsammen dækker de arkitektur, byggeri og bæredygtighed, som er hjørnestenene i RODAM Home anneks modulet. Et modul de sammen har udviklet.


RODAM Home udspringer af erkendelsen af at der er masser af tilbud om nye sommerhuse, men at der mangler mindre annekser til de eksisterende sommerhuse – som blot mangler ekstra plads og faciliteter.


RODAM Home anneks | Design & filosofi

Kolonne til at uddybe tanker, inspiration og idéer bag anneks designet…


Folkene bag RODAM Home er…

Arkitekt Rasmus Rodam fra Rodam Home rådgiver ved design af anneks til sommerhuse

Rasmus Rodam | Arkitekt

Rasmus Rodam er uddannet arkitekt og har arbejdet på flere anerkendte tegnestuer og arkitektbureauer, heriblandt Wiel Arets, Nord og BIG arkitekter. I dag har han sit eget arkitekt bureau Rodam Arkitektur med fem ansatte medarbejdere. De tegner større beboelses komplekser, private villaer, hoteller og laver interiør til restauranter blandt meget andet. Rasmus er en af de tre partnere bag RODAM Home, og har været med til at udvikle anneks grundmodellen.


Anders Hjortnæs | Bygningskonstruktør og byggeøkonom

Anders er selvstændig med sit firma Aplush og arbejder freelance som bygningskonstruktør, byggeøkonom og projektleder. Han har mange års erfaring indenfor byggebranchen og har arbejdet for PLH arkitekter, BIG og EFFEKT. Anders har som partner i RODAM home, udnyttet sine stærke kompetencer og viden indenfor bygningsprocessen til at skabe en hurtig, effektiv og omkostnings besparende proces ved konstruktion af RODAM Home annekser.

Anders Hjortnæs er bygningskonstruktør og byggeøkonom


Henrik Sørensen | Civilingeniør

Med snart 30 års erfaring inden for byggebranchen bag sig, hos bl.a. Steensen Varming og Esbensen Rådgivende Ingeniører, har Henrik i dag sit eget firma – Henrik Innovation. Her er tre ansatte og de beskæftiger sig med byggeteknisk rådgivning inden for bæredygtighed, energi og indeklima, samt med forretningsudvikling og innovationsledelse. Henrik har som partner været med til at udvikle RODAM Home grundmodul annekset og har bidraget til at udvikle og skabe innovation i RODAM Home.


| Copyright – alt materiale på www.rodam-home.dk og anneks moduler © 2022 RODAM Home | Webdesign af Optimal Design |